Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΝΕΑ  ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΡΑ ΤΩ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΕ ΣΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝΟ

Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Τέρενς Κουίκ, θα μεταβεί στη Σύρο και τη Τήνο για μονοήμερη επίσκεψη αύριο Δευτέρα (28.09.15).
Στη Σύρο ο Τέρενς Κουίκ θα έχει συνάντηση στο Νεώρειο με εργαζόμενους, αλλά και τη Διοίκηση και στη συνέχεια θα επισκεφτεί τον Δήμαρχο του νησιού και μέλη του Εμπορικού Επιμελητηρίου.
Αμέσως μετά ο Υφυπουργός θα επισκεφθεί και την Τήνο, όπου θα έχει συνάντηση εργασίας με το Δήμαρχο του νησιού και αντιπροσωπεία του Εμπορικού Συλλόγου.
Όπως δήλωσε ο ίδιος:
«Στο Νεώριο, αλλά και με τους Δημάρχους Σύρου - Τήνου, είχα εθιμοτυπικές συναντήσεις τέσσερις μέρες πριν τις εκλογές. Τότε τους είπα, ότι δεν θα ήθελα να αρχίσω  τη γνωστή προεκλογική παροχολογία. Για τον ίδιο λόγο δεν συναντήθηκα με εμπορικούς συλλόγους και Επιμελητήρια. 
Υποσχέθηκα, όμως, ότι με τη βεβαιότητα πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ θα επανεκλεγεί, θα επιστρέψω το πολύ σε μία εβδομάδα μετά την ορκωμοσία. Κάνω πράξη την υπόσχεση, για να καταγράψω όλα τα προβλήματα που θα μου θέσουν οι συνομιλητές μου, ώστε να τα μεταφέρω στα αρμόδια Υπουργεία, αναζητώντας άμεσες λύσεις».

Ο Τέρενς Κουίκ θα επιστρέψει στην Αθήνα το απόγευμα της Δευτέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου